Europa Tour

Beleef Gregorian Grace en de Arte Chorale Tour in Duitsland, Denemarken en Nederland.

In 2022 treed het artiestenensemble niet alleen op in Duitsland, maar ook in Denemarken en Nederland. Zo wordt er op meer dan 100 plaatsen in 2022 de kans geboden om betoverd te worden. Voor alle data kunt u tickets kopen via onze landensites bij onze ticketpartners in het desbetreffende land.

Nieuwe Kerke Delft

Gregorian Grace in Nederland
Gregorian Grace zal met haar Arte Chorale Tournee in totaal op 26 locaties in Nederland optreden. Er vinden concerten plaats in alle grote steden van het land: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen en nog veel meer.

De Tour begint op 21.05.2022 in de Nieuwe Kerk in Delft. Het laatste concert vindt plaats op 19.06.2022 in Venlo in de St. Martinusbasiliek.


U kunt alle data direct vinden in de "Ticket" sectie.

Sct. Mikkels Kerk in Slagelse, Denemarken

Gregorian Grace in Denemarken

In sommige van de mooiste kerken van Denemarken kan het publiek zich in 2022 verheugen op Gregoriaanse Grace.

Alle informatie, data en tickets voor de concerten in Denemarken zijn verkrijgbaar via onze Deense website of rechtstreeks via onze partner Ticketmaster Denemarken.


Passionskirche Berlin

Gregorian Grace in Duitsland
Met talrijke concerten zal de Arte Chorale Tour of Gregorian Grace de meeste plaatsen in Duitsland aandoen - van noord tot zuid, van oost tot west.


Vanaf het begin van de tournee tot het slotconcert zal het ensemble gedurende meer dan drie maanden bezoekers in heel Duitsland in vervoering brengen met hun vocale vaardigheden.


Alle info, data en tickets voor de Gregorian Grace concerten in Duitsland zijn verkrijgbaar via onze Duitse website of rechtstreeks via onze partner Reservix Duitsland.Header afbeelding: © Marcin Dambrowski
Passionskirche Berlin: © David Marschalsky
Nieuwe Kerk Delft: © Jan Butijen
Sct Mikkels Kirke Slagelse: © Kell Christensen